Jobba hos oss med Sakförsäkring!

Faval Försäkring Växer

Här kommer en möjlighet för dig som är etablerad försäkringsförmedlare eller dig som arbetar med skadeförsäkring på ett försäkringsbolag och vill gå vidare. Vi söker två försäkringsförmedlare Företag Sak, en med inriktning mot medelstora och stora företag och en med inriktning mot småföretag. 

Tjänsterna är heltid, men deltid kan diskuteras för tjänsten mot mindre företag. Placeringsort Umeå eller Lycksele. Fast månadslön.

Vilka är vi?

Vi är lokalägt entreprenörsdrivet konsultföretag som etablerades 1988. Vi har kontor i Umeå och Lycksele och är för närvarande 8 anställda.

Vi är engagerade och serviceinriktade med maximalt kundfokus. Vi har ett öppet lärandeklimat med ständig kunskapsöverföring. Vi har egna ansvarsområden men en god laganda och stöttar varandra där det behövs. Vi har en tillåtande företagskultur men arbetar med hög noggrannhet.  

Vi har ett bra systemstöd och upparbetade arbetsrutiner men strävar efter ständig utveckling och förbättring.

Våra kunder finns huvudsakligen i Västerbotten men vi följer dem ut i världen när det behövs. Vi samarbetar med ett tjugotal svenska försäkringsgivare. Vi är medlemmar i branschorganisationen Tydliga, Sveriges Försäkringsförmedlares Förening SFM och licensierade av Insuresec. 

Vem är du?

  • ​Du är social, utåtriktad, kundorienterad och prestigelös.
  • Du har en stark egen drivkraft och tar egna initiativ och eget ansvar.
  • Du är mycket noggrann och tar eget ansvar såväl för att vara tydlig mot kund som att följa interna regelverk och branschreglerande lagstiftning. 
  • Du har hög datamognad och goda språkkunskaper i svenska och engelska.
  • Du har lämpligen en högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik. Vi bekostar naturligtvis den kompletterande licensutbildning som krävs.
  • Du har körkort med B-behörighet.

Arbetsbeskrivning

Försäkringsförmedlare Företag och Industri

Din uppgift blir att skapa och utveckla relationer till nya och befintliga företags- och industrikunder som du kommer att ha eget ansvar för. Du kommer att ha stor frihet och möjlighet att påverka din egen vardag men också vår verksamhet i stort.

Du kommer att möta företagare i ett stort antal olika verksamheter för att genomföra risk- och behovsanalyser som underlag för deras försäkringslösningar. Du kommer att analysera inkommande försäkringsofferter och utifrån dessa presentera ditt förslag till försäkringslösning. Du kommer att svara för löpande skötsel och rådgivning till de kunder som du är ansvarig för.

Du kommer också att skapa och underhålla relationer med försäkringsbolagens ansvariga på olika nivåer.

Försäkringsförmedlare Mindre Företag

Din uppgift blir att ansvara för våra mindre företagskunder. Kontakterna sker huvudsakligen digitalt och via telefon men även fysiska kundbesök kan förekomma. Du kommer att ha möjlighet att påverka ditt arbete men också vår verksamhet i stort.

Du kommer att möta företagare i ett stort antal olika verksamheter huvudsakligen för att gå igenom och uppdatera befintligt försäkringsskydd vid försäkringarnas huvudförfallodagar, men även att genomföra enklare försäkringsupphandlingar vid behov. Du kommer att svara för löpande skötsel och rådgivning till de kunder som du är ansvarig för.

Du kommer också att skapa och underhålla relationer med försäkringsbolagens ansvariga på olika nivåer.

Ansökan

För mer information kontakta Andreas Lejon 072-050 79 92

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 5 juli till: avtal@faval.se

Skriv i ämnesraden vilken av tjänsterna du är intresserad av

 

 

Vi Hjälper er med försäkringar inom

Företag

Fordon

Grupp

Person

Vi har lång erfarenhet, solid försäkringsutbildning och är certifierade enligt branschens standard och krav.