Jobba hos oss i Luleå!

Vi växer med intressanta och utmanande uppdrag från våra kunder!

Nu rekryterar vi en försäkringsförmedlare inom livförsäkring för att möta kundernas ökade efterfrågan. Faval Försäkring är ett lokalt förmedlarföretag där vi har friheten att välja kundanpassade lösningar från stora delar av marknaden. Genom vår förmedlarorganisation Tydliga har vi konkurrenskraftiga erbjudanden till våra kunder.

I rollen som livförsäkringsförmedlare arbetar du med att erbjuda kunder vägledning, rådgivning och hjälp med kapitalplacering samt teckna behovsanpassade trygghetsförsäkringar för både företag och privatpersoner. Detta innebär att du hjälper företagare och privatpersoner att skapa mervärden med fokus på tillväxt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är social, utåtriktad och har lätt för att skapa kundkontakter. Du har stort intresse av finansiell rådgivning och stimuleras av att arbeta resultatinriktat.

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och vi ser gärna att du har arbetat med finansiell rådgivning tidigare. Meriterande om Swedsec- och/eller Insureseclicensiering finns.

För att lyckas i rollen bör du vara självgående, noggrann, social, serviceinriktad och sätta kunden i fokus. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete och att arbeta självständigt, samtidigt som du med din goda serviceförmåga även kan arbeta i grupp. I ditt ansvar ligger också att arbeta med riktade insatser och kundaktiviteter för att attrahera nya kunder samt utveckla och vårda befintliga kunder.

Tjänsten är på heltid med arbetstid förlagd till sedvanliga kontorstider måndag – fredag.
Placering sker till kontoret i Luleå.
Välkommen med frågor eller ansökan i form av personligt brev samt CV senast 2020-04-30 till Lars Ahlin, tfn: 070-542 42 13, e-post: lars.ahlin@faval.com